Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razriješena dva razbojstva

Pronađeni oružani razbojnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica Zagrepčana u dobi od po 26 i Ogulinac u dobi od 27 godina na autocesti A1 na benzinskoj postaji Tifon, prijeteći pištoljem i suzavcem djelatnici, ukrali novac i pobjegli, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Razbojstvo se dogodilo na benzinskoj postaji na odmorištu Dobra-istok u petak, 11. studenog, oko 23,40 sati.

Nakon krađe su pobjeglil, ali su ih ubrzo u Rakovu Potoku uhitili policijski službenici zagrebačke Policijske uprave.

Kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da su 27. lipnja ove godine, prijeteći pištoljem, počinili razbojništvo nad zaposlenicima u automat-klubu u Ogulinu u Ulici Petra Preradovića te također ukrali novac.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela razbojništva protiv njih je Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu dostavljeno posebno izvješće. Policija ne navodi koliko je ukradeno novca. (Hina)

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene