Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U moru kraj Murtera u subotu rano ujutro, nakon pomorske potrage, pronađeno je tijelo 37-godišnjeg kupača D.B. koji se sinoć nije vratio s rekreativne plovidbe tzv. morskim biciklom.


D.B. (1979.), hrvatski državljanin, u petak se oko 17,30 sati uputio iz uvale Koromašna na otoku Murteru na rekreativnu plovidbu tzv. morskim biciklom, a budući da se nije vratio do večeri, Pomorskoj policiji prijavljen je njegov nestanak.

Vezani članci Miješalica Vozač miješalice pokušao izbjeći sudar pa svejedno izazvao kaos na cesti Policijsko vozilo, ilustracija Težak sudar četiri automobila u Kaštel Sućurcu, jedna osoba je preminula

Nakon kraće pomorske potrage, u koju je bilo uključeno više službenih plovila, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, noćas u 2,10 sati službenici Pomorske policije dojavili su o pronalasku tijela preminulog D.B..

Očevid o uzrocima nesreće obavlja Pomorska policija u suradnji sa djelatnicima Lučke kapetanije Šibenik, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je u 1,20 sati dojavu Pomorske policije Šibenik o nestanku kupača na otoku Murteru, pa je, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, pokrenuta potraga. (Hina)