Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na intervenciju su izašli i vatrogasci, koji su ubrzo ugasili vozilo. Uzrok nesreće vjerojatno je nalet vozila na rubnik, zbog čega je vozač izgubio kontrolu.


Jutros rano, nešto prije 6:30, došlo je do teške prometne nesreće u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu. Osobno vozilo je iz zasad neutvrđenih razloga preletjelo preko glavne ceste i pruge, razbivši pritom dva metra metalne ograde i dio tramvajskog stajališta, te se potom zapalilo. U nesreći, srećom, nitko nije ozlijeđen.

Kako su nam potvrdili u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb, nakon prometne nesreće zapalilo se osobno vozilo Seat Ibiza, zbog čega je na intervenciju izašlo jedno vatrogasno vozilo te šest vatrogasaca. Intervencija je trajala od 6:20 do 7 sati.

Iz Policijske uprave Zagrebačke doznali smo nešto više detalja: do nesreće je došlo na raskrižju Zvonimirove i Derenčinove ulice, a uzrok je najvjerojatnije nalet vozila na rubnik, zbog čega je vozač izgubio kontrolu.

Zabilježena je samo materijalna šteta, a sreća u nesreći jest što je danas blagdan pa na tom inače vrlo frekventnom tramvajskom stajalištu nije bilo ljudi.