Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPAD NA POLICAJKU

Trčao pred policajcima na autocesti, a onda napao i ugrizao policajku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka policija pritvorila je 58-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pješice hodao autocestom A3 kod Lipovljana, oglušio se na policijsku zapovijed te je napao policijsku službenicu i ugrizao je za ruku, priopćeno je u petak iz policije.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 58-godišnjak jučer oko 15 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na odmorištu Lipovljani, nakon što je prekršajno sankcioniran zbog kretanja pješice autocestom, isto ponovio. Potom je, oglušujući se na zapovijed policijskih službenika, preskočio ogradu i pokušao pobjeći, priopćeno je iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna napravio niz prekršaja Potjera u Varaždinu: Bježao policiji pa sletio s ceste i ozlijedio se

Nakon što ga je policijska službenica sustigla, pokušao ju je udariti te ju je potom ugrizao za ruku nanijevši joj lake tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ako ste pili, ne vozite Policija provjerava vozače u danima Martinja: Pojačani nadzor čak i do kraja godine

58-godišnji muškarac je uhićen te uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene