Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napravio niz prekršaja

Potjera u Varaždinu: Bježao policiji pa sletio s ceste i ozlijedio se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon potjere varaždinskim ulicama policija je sustigla i uhitila 38-godišnjeg vozača koji je u srijedu navečer neregistriranim i neosiguranim automobilom u bijegu sletio s ceste i ozlijedio se, počinivši prije toga niz prekršaja.

Iz varaždinske Policijske uprave u četvrtak su priopćili da su pokušali zaustaviti automobil, no vozač se na to oglušio i nastavio vožnju, da bi oni krenuli za njim uz upaljene zvučne i svjetlosne signale.

Bježeći policiji 38-godišnjak je napravio niz prekršaja, a oko 20.50 sati u Bombellesovoj ulici zbog prebrze je vožnje izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste.

Nakon nesreće izašao je iz vozila i pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli te ga uz prisilu uhitili i odveli u policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ako ste pili, ne vozite Policija provjerava vozače u danima Martinja: Pojačani nadzor čak i do kraja godine

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Improvizirani klub zapečaćen VIDEO Policija upala u ilegalni noćni klub, više ljudi zaradilo prekršajne prijave. Posjetitelj otkriva: "Pa cijeli Zadar je bio tamo"

Iz policije ističu da su ga pregledali liječnici ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć te je utvrđeno da nije ozlijeđen prilikom uporabe sredstava prisile, već u nesreći, pa je zatražio medicinsku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene