Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznajete li ga?

S kapom i medicinskom maskom prijetio zaposlenici i opljačkao trgovinu: Policija traži muškarca s fotografije

Policija traži muškarca s fotografije - 2
Policija traži muškarca s fotografije - 2 PU krapinsko-zagorska
Aktualno Galerija Policija traži muškarca s fotografije - 2 Policija traži muškarca s fotografije - 2 Foto: PU krapinsko-zagorska Policija traži muškarca s fotografije - 3 Policija traži muškarca s fotografije - 3 Foto: PU krapinsko-zagorska Policija traži muškarca s fotografije - 1 Policija traži muškarca s fotografije - 1 Foto: PU krapinsko-zagorska +0 Policija - Ilustracija - 2 Galerija 1/4 >>
Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg sumnjaju da ima veze s razbojništvom u trgovini.

U utorak, 8. studenoga 2022. godine, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju oružjem prodavačici u trgovini u Svetom Križu Začretje iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Policija intenzivno traga za počiniteljem navedenog kaznenog djela.

"Nepoznati muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva starosti je oko 50 godina, visine oko 160 do 170 cm, jače tjelesne građe, koji je za vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamniju odjeću, imao je crnu vunenu kapu na glavi, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku, na lijevoj ruci imao je rukavicu tamnije boje, a u desnoj ruci je držao vatreno oružje", pojašnjava policija. 

Pročitajte i ovo Prepoznajete li muškarca? Traže pomoć građana Policija skoro pet mjeseci traga za ovim muškarcem, prepoznajete li ga?

Pročitajte i ovo Prepoznajete li muškarca s fotografija? jeste li ga vidjeli? Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija moli građane za pomoć

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, iz policije mole da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili neka se jave na broj 192.

Korisne informacije mogu se dostaviti i putem e-adrese krapinsko-zagorska@policija.hr.

"Informacije građani mogu dostaviti i anonimno", napominju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene