Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeste li ga vidjeli?

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija moli građane za pomoć

Prepoznajete li muškarca s fotografija?
Prepoznajete li muškarca s fotografija? Foto: PU zagrebačka
Policiji nepoznat muškarac u srijedu, 27. srpnja, počinio je razbojništvo i ukrao novac. Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu.

Nepoznati počinitelj starosti je od 25 do 30 godina, visine oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, tamne kratke kose.

Bio je odjeven u maslinasto zelenu majicu kratkih rukava sa kapuljačom. Nosio je plave kratke hlače sa bijelim okomitim i vodoravnim prugama te crne tenisice sa bijelim potplatom, objavili su iz policije.

Pročitajte i ovo Policija traži osobe s fotografije - 4 Policija moli pomoć Prepoznajete li osobe s fotografija? Ukrale torbicu, poslužile se karticom

Pročitajte i ovo Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1 mole građane za pomoć Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog pljačke zlatarnice, spominju se nož, sprej...

Ako imate korisne informacije o osobi sa fotografija, policiji možete javiti na brojeve telefona 01/4570 120 ili 192. Također, korisne informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Informacije možete dostaviti i anonimno.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene