Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mole građane za pomoć

Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog pljačke zlatarnice, spominju se nož, sprej...

Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1
Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1 PUZ
Aktualno Galerija Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1 Foto: PUZ Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 2 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 2 Foto: PUZ Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 3 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 3 Foto: PUZ +0 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 4 Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija objavila je fotografije na kojima je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o razbojništvu u zlatarnici.

Nepoznati muškarac proljetos je počinio razbojništvo u zlatarnici u centru Zagreba upotrijebivši sprej s nadražujućom tvari, oštar predmet i tjelesnu snagu.

Dogodilo se to u Preradovićevoj ulici još 24. ožujka 2022. godine između 8:40 i 9 sati, objavila je zagrebačka policija uz fotografije na kojima je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 NA MARGINI Prevarantima su omiljena meta, a i društvo ih gleda kao teret: ''Oni su generacija koja još vjeruje institucijama, a masovno nasjedaju i najbližim rođacima''
Pročitajte i ovo Obojani novac PITANJE SIGURNOSTI Bankomati svako malo lete u zrak, ali ''minerima'' se lako može stati na kraj: Što rade banke i policija?

Policija moli građane za pomoć te ih poziva da, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka se jave na broj 192.

Također, korisne informacije mogu dostaviti i putem e-adrese zagrebacka@policija.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene