Obavijesti Video Pretražite Navigacija
trostruki sudar

Preminuo poljski državljanin koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći u Istri

Policija (Foto: Dnevnik.hr)
Policija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Državljanin Poljske (44), koji je bio teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Ćepića u subotu, preminuo je u nedjelju u riječkoj bolnici oko 13:20 od zadobivenih ozljeda.

Labinska policija je u subotu zaprimila dojavu iz riječke bolnice da je državljanin Poljske (44), preminuo od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu kod Ćepića u Istri.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Prometna nesreća se dogodila u subotu oko 8:40 na relaciji Vozilići - tunel Učka, a u njoj su sudjelovala tri automobila stranih registarskih oznaka.

Petero ljudi završilo je u riječkoj bolnici, među njima je i dvoje djece. Jedan je vozač ostao priklješten za volanom, pa su ga vatrogasci morali izvlačiti iz vozila.

Osim 44-godišnjeg Poljaka, koji je u nedjelju preminuo od zadobivenih ozljeda, u nesreći je teško ozlijeđena 52-godišnja Poljakinja, te dvoje djece njemački državljani. Vozač Opela, 45-godišnji njemački državljanin, koji je izazvao prometnu nesreću, lakše je ozlijeđen.

Njemački državljanin u Opel Zafiri njemačkih registracijskih oznaka koji je vozio iz smjera tunela prešao je suprotni smjer i frontalno se sudario s BWM-om iz Poljske. Nakon sudara Zafira se vratila u svoju traku, a na nju je naletio automobil talijanskih registarskih oznaka. 

Istarska policija je u subotu izvijestila da će protiv 45-godišnjeg njemačkog državljanina, vozača Opela, biti podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene