Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISKUSTVO IZ MAKARSKE

Policija upozorava: Pripazite kakvo posuđe kupujete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u Makarskoj prevaren čovjek, naime mislio je da kupuje kvalitetno posuđe, a zapravo je kupio jeftine kopije, policija je upozorila građane da pripaze pri kupnji posuđa na ulici.

''Zaprimljena je prijava da je jučer u Makarskoj nepoznati muškarac na ulici prišao 56-godišnjem muškarcu i ponudio na prodaju posuđe. Tom prilikom predstavio se kao predstavnik poduzeća i rekao da je posuđe originalno i vrijedno više tisuća kuna. Nakon što mu je oštećeni dao novac i uzeo posuđe, shvatio je da je prevaren, odnosno da se radi o kopiji loše kvalitete'', objavila je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 10 KS Najgora kineska kopija ikada?

Stoga su upozorili građane na ovakve i slične prijevare te ih pozvali na oprez i da ne nasjedaju na razne ponude posuđa i drugih predmeta koje im na ulici ili u njihovim domovima nude nepoznate osobe: ''Naime, prevaranti su spremni vrlo maštovito predstaviti se kao predstavnici i zaposlenici raznih institucija i poduzeća te prezentirati proizvode koje nude na prodaju, međutim tom prilikom vješto iskorištavaju lakovjernost potencijalnih žrtava.''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene