Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAKVO POZIRANJE

Pljačkao trgovinu u Zadru pa uočio kamere: Izraz njegova lica sve govori, ako ga znate, javite policiji

Traži se muškarac
Traži se muškarac PU zadarska
Aktualno Galerija Policija traži ovog muškarca Policija traži ovog muškarca Foto: PU zadarska Traži se muškarac Traži se muškarac Foto: PU zadarska Traži se muškarac Traži se muškarac Foto: PU zadarska +0 Traži se muškarac Galerija 1/4 >>
Policajci tragaju za muškarcem koji je u utorak počinio krađu u jednoj trgovini te mole građane da im jave ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije.

Policijski službenici Policijske uprave zadarske provode kriminalističko istraživanje kaznenog djela teška krađa, koje je počinjeno tijekom večernjih sati u utorak, 2. kolovoza 2022. godine u Zadru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe

"Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događaj da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192", poručili su iz PU zadarske.

Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: zadarska@policija.hr. 

Sve informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene