Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen 36-godišnjak

Policija se ispričala: Požar na Čiovu je izazvao hrvatski, a ne njemački državljanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija izvijestila je da je požar na Čiovu izazvao uhićeni 36-godišnji hrvatski državljanin s prebivalištem u Njemačkoj, a ne njemački državljanin kako su ranije izvijestili.

Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić pojasnila je da je u jučer objavljenom priopćenju pogrešno navedeno da je uhićeni 36-godišnjak državljanin Njemačke.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

"Muškarac prijavljen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom je 36-godišnji državljanin Hrvatske s prebivalištem u Njemačkoj. Ispričavamo se na pogrešci", poručili su u utorak iz PU splitsko-dalmatinske.

Prvi veliki požar u Okrugu Gornjem na Čiovu buknuo je u nedjelju nešto prije 16 sati, a nešto kasnije su buknula još tri požara. Izgorjela je borova šuma, a u jednom trenutku su bili ugroženi i stambeni objekti.

Piroman je vrlo brzo otkriven, uhićen i u ponedjeljak predvečer, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene