Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ima snimku zločina?

Policija o stravičnom ubojstvu u Rijeci: Ženi je zadao više udaraca u predjelu glave i tijela i potom gol hodao gradom

PU primorsko-goranska objavila je detalje stravičnog ubojstva u Rijeci.

Jučer je u kafiću u Rijeci muškarac ubio ženu. PU primorsko-goranska objavila je priopćenje i detalje o tome što se dogodilo.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko – goranske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 36-godišnjak 6. veljače u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci najprije verbalno sukobio s 67-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom je fizički napao te joj zadao više udaraca u predjelu glave i tijela i potom pobjegao.

Dolaskom na mjesto događaja djelatnici hitne medicinske pomoći poduzeli su mjere iz svoje nadležnost, nakon čega je konstatirana smrt ženske osobe.

Nadalje, oko 15,50 sati, policija je zaprimila dojavu građana da je na području Belvedera u Rijeci viđena muška osobe bez odjeće, ali po dolasku na mjesto događaja policija nije zatekla opisanu osobu. U nastavku intenzivnog traganja za osobom koja je pobjegla s Pavlinskog trga, utvrđeno je da postoji poveznica između ova dva događaja te je osumnjičeni 36-godišnjak uhićen oko 18 sati i priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Tijekom sutrašnjeg dana nad tijelom preminule 67-godišnje hrvatske državljanke bit će obavljena obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku KBC-a Rijeka, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Detalji stravičnog zločina Tko je ubojica koji je zatukao ženu u pol bijela dana? Na Korzu pjevao crkvene pjesme, prije ubojstva gol trčao gradom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kafić i danas radi Novi detalji mučnog ubojstva u Rijeci: "I konobar i jedan gost su skočili kad ju je uhvatio za vrat"

Osumnjičeni 36-godišnjak će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti doveden pritvorskom nadzorniku", priopćila je policija. 

Novi list neslužbeno doznaje da bi policija mogla raspolagati sa snimkom stravičnog zločina. Naime, kafić u kojem se sve odigralo dobro je pokriven kamerama. Nadzorni sustav je i unutar i izvan kafića, a i obližnji kafić i banka imaju nadzorne kamere, javlja Novi list. 

Policija je na konferenciji za novinare u ponedjeljak u Rijeci potvrdila da su se osumnjičeni za ubojstvo i ubijena žena poznavali. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene