Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji stravičnog zločina

Tko je ubojica koji je zatukao ženu u pol bijela dana? Na Korzu pjevao crkvene pjesme, prije ubojstva gol trčao gradom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo, užasno ubojstvo šokiralo je Hrvatsku. U kafiću u centru Rijeke u nedjelju u pol bijela dana muškarac je prebio ženu, koja je poslije preminula od ozljeda.

Osumnjičeni je pod nadzorom policije, objavila je jučer zamjenica riječkog ŽDO-a. Kratko je dodala kako je u tijeku kriminalističko istraživanje te potvrdila da se kazneno djelo trenutno kvalificira kao ubojstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Službene informacije su šture, a prema neslužbenim, žrtva i počinitelj zajedno su došli u kafić, sjeli i mirno pričali, no potom je on iznenada nasrnuo na nju. Kako doznajemo, riječ je o starijoj ženi. Navodno ju je tukao rukama i nogama

I iskusni kriminalisti bili su u šoku kad su vidjeli da je lice ubijene žene smrskano do neprepoznatljivosti, pisao je jučer Novi list.

Svjedokinja iz kafića za list je ispričala da su u kafić došli zajedno.

"On je cijelo vrijeme gledao u mene, a onda mi je konobar, kada je to vidio, rekao neka izađem van. I dobro je da sam izašla jer je ženu napao iz čista mira. Skočio je na nju za šankom. Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka. Svu ju je izgrebao. Unakazio. Nepojmljivo mi je to što mi se događalo pred očima… Tako iz čista mira. Kad se sjetim kako me prethodno fiksirao. Počela sam se tresti. Bilo me je strah. Kad je došla policija, on je pobjegao i vidjela sam kako trči preko Koblerova trga", ispričala je.

Riječanima je osumnjičeni vrlo dobro poznat. U Rijeci nije rođen, ali su ga u centru grada često gledali. Na Korzu često pjevao crkvene pjesme i "blagoslivljao" ljude, piše danas Novi list. Za novac je svirao i po Zagrebu i Osijeku, doznaje Riportal.

Vidjeli su ga i neposredno prije ubojstva. Na jednoj stranici na Facebooku objavljena je slika muškarca koji gol trči Rijekom, navodno je riječ baš o osumnjičenom. 

Muškarac je poznat i široj javnosti - prije nekoliko mjeseci sudjelovao je u Supertalentu.

Konobar koji je bio svjedok stravičnog čina u šoku je i pružena mu je liječnička pomoć. Još se ne zna u kakvom odnosu je osumnjičeni bio sa žrtvom. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene