Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen za prevaru

POLICIJA MOLI POMOĆ GRAĐANA Prepoznajete li muškarca s fotografije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve korisne informacije građani mogu policiji dojaviti anonimno.

Policija moli pomoć građana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija Prevaranti s planom Prvo probuše gume, a onda nude pomoć: Cijena je poprilična!

Kako je na svojim stranicama objavila PU primorsko-goranska 'u tijeku je kriminalističko istraživanje kaznenog djela prijevare počinjenog 20. kolovoza 2015. godine na području Rijeke i Opatije.'

Naveli su i kako je prema dosadašnjim saznanjima za sada nepoznati počinitelj u poslovnici novčarske ustanove u sklopu trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci te u poslovnici druge novčarske ustanove u Opatiji, Ulica maršala Tita, na prijevaran način podignuo nekoliko desetaka tisuća kuna. Kaznenim djelom oštećena je tvrtka iz Zagreba.

TRAŽE SE Prepoznajete li muškarce s fotografije?

'U sklopu do sada provedenog kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja te moli građane ukoliko raspolažu informacijama o muškarcu s fotografija da obavijeste III. policijsku postaju Rijeka na telefon 051/439-610 i 051/439-639, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr', priopćili su uz napomenu da građani sve korisne informacije mogu dojaviti anonimno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene