Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUSTIGLA GA KAZNA

Tjedan dana uživao u luksuzu hotela u Crikvenici, donedavno ga zbog toga tražila policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je tijekom srpnja prošle godine uživao u sedmodnevnom hotelskom smještaju u Crikvenici, nakon čega je napustio hotel ne plativši račun.

Podnesena je kaznena prijava protiv 37-godišnjeg hrvatskog državljanina te je time dovršeno kriminalističko istraživanje koje su proveli policajci Policijske postaje Crikvenica, u suradnji s IX. policijskom postajom Zagreb.

Policija sumnjiči da je počinitelj tijekom srpnja prošle godine koristio usluge sedmodnevnog smještaja u hotelu u Crikvenici, nakon čega je napustio hotel a da nije platio račun. Hotel je oštećen za 1500 eura, izvijestila je PU primorsko-goranska.


Osumnjičenik je proteklih mjeseci bio nedostupan policiji te je prošli tjedan pronađen na području zagrebačke županije i priveden na kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije pazio Pobjegao iz hotela u Vodicama i zaboravio hrpu ecstasyja u sobi: Doznajemo gdje je pronađen

Pročitajte i ovo Radnik vodovoda koji je tražio mito - 3 Provjereno donosi Skandalozna snimka na kojoj radnik vodovoda traži mito, reagirao i direktor: "Očito je iz snimke, a i naših saznanja, da u tome nije mogao sudjelovati sam''

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene prijevare 37-godišnjak je završetkom istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene