Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajci švercali cigarete i alkohol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv četvorice policijskih službenika bit će podnesena kaznena prijava zbog pokušaja izbjegavanja carinskoga nadzora na graničnom prijelazu Karasovići, odnosno zbog šverca cigareta i pića.

Oni će biti udaljeni s dužnost i protiv njih će biti pokrenut i stegovni postupak, kaže se u priopćenju, koje je potpisao glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoke kazne Talijanski grad uveo novo pravilo: Pušenje samo na udaljenosti od pet metara od drugih Slika nije dostupna Podnesena kaznena prijava Dvojica policajaca švercali cigarete iz BiH

MUP navodi da su 14. lipnja oko 19 sati i 40 minuta na graničnom prijelazu Karasovići carinici u prtljažniku autobusa požeških registarskih oznaka te u kabini za putnike pronašli ukupno 104 šteke i devet kutija cigareta marki Ronhill, Marlboro i Daviddoff te 13 boca različitoga alkoholnog pića koje putnici nisu prijavili carinskim službama.

Obradom je utvrđeno da su cigarete i alkoholna pića kupila četvorica putnika u duty free shopovima na graničnom prijelazu Božaj (Republika Crna Gora) s namjerom ilegalnoga unošenja u Republiku Hrvatsku, te da su ti putnici policijski službenici koji su bili angažirani na prijevozu 60 albanskih emigranata iz prihvatilišta za strance MUP-a u Ježevu do graničnoga prijelaza Božaj radi predaje deportiranih osoba
albanskim vlastima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene