Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policiji 'na ruke'

Pula: Pokušao provaliti pa pao sa zgrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj bijega preko krova bio je koban za lopova koji je, nakon pada s pet metara visine, uhićen i osumnjičen za još četiri krađe počinjene na pulskom području u posljednjih mjesec dana.

Istarska policija objavila je da im je s krova u ruke pao 33-godišnjak s područja Gorskog Kotara koji je u Pulu došao u potrazi za nezakonitom zaradom.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Uhićen je u subotu poslijepodne nakon što je preko balkona na drugom katu zgrade u Gladijatorskoj ulici, preko izbočenog dijela fasade, došao do prozora kojeg je pokušao nasilno otvoriti.

Split: Bore se za život učenika, pao sa školske zgrade

U tom su trenutku u stan ušli vlasnici, a lopov je pobjegao preko krova, a potom s balkona stana u Emovoj ulici, s visine od oko pet metara, pao na balkon stana u prizemlju gdje su ga "pokupili" policajci.

Zbog ozljeda je najprije doveden u pulsku bolnicu, a potom u policiju koja ga je osumnjičila za još četiri krađe koje je navodno tijekom svibnja "odradio" u kampu kod Pule, na štetu gostiju iz Njemačke i Slovenije.

Osim za krađe policija ga tereti i za prijetnju 46-godišnjakinji kojoj je na jednoj pulskoj plaži 1. svibnja navodno zaprijetio smrću. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene