Pogon u \'\'Đuri Đakoviću\'\' (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Pogon u \'\'Đuri Đakoviću\'\' (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

U ponedjeljak oko 18 sati došlo je do nesreće u firmi Đuro Đaković pri čemu je poginuo radnik koji je radio na stroju.


Radnik iz Slavonskog Broda koji je radio na stroju u firmi Đuro Đaković tragično je preminuo nakon što je na njega pala limena ploča. Na teren su izašli hitna, policija i inspektorat rada.

Vezani članci Slika nije dostupna Tragična nesreća: Pri padu s visine od 15 metara poginuo radnik Slika nije dostupna Eksplozija u pogonu: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene!

''U ovom trenutku ne mogu vam reći što se točno dogodilo, jer u trenutku nesreće, ljudi koji su mu bili bliže su radili svoje poslove. Nemamo neposrednog svjedoka ovog događaja, koji je vidio što se dogodilo. Prema onome što je odradila policija, prilikom postavljanja i centriranja komada, van rada stroja, došlo je do nesreće i komada se izvrnuo na radnika i poklopio ga. Razlog zbog čega je došlo do toga ne možemo komentirati ni mi i institucije jer se sve još uvijek istražuje'', rekao je Hrvoje Kekez, direktor u firmi Đuro Đaković.

Dodaje da je tvrtka u kontaktu s obitelji. ''Ponudili smo im pomoć. Ovom prilikom izražavam sućut i žaljenje svih nas u firmi'', kazao je Kekez.

U izjavi medijima rekao je da su zaposlenici u šoku te je raspuštena druga smjenu da ne bi došlo do još nekakvih ozljeda.
 

Pogon u \'\'Đuri Đakoviću\'\' (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Direktor Strojne obrade Hrvoje Kekez i predsjednik Uprave Đuro Đakovic Grupe Marko Bogdanović (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL