Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginula pod metalnim vratima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamdeset-šestogodišnja žena umrla je danas poslije podne u riječkoj bolnici od posljedica jutrošnje nesreće u Čavlima pokraj Rijeke kada su na nju u udaru bure pala metalna vrata preko kojih je zatim prešao automobil koji je vozač, priskočivši joj u pomoć, zaboravio zakočiti.

Kako je izvijestila primorsko-goranska Policijska uprava, nesreća se dogodila kada je jedna osoba otvarala metalna dvorišna vrata da bi izašao automobil iz dvorišta, u tom trenutku snažno je zapuhala bura te srušila vrata na Zoricu Glad, koja je pokraj njih prolazila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj bilo spasa Preminula žena koja je pala niz stijene u Neretvu promatrajući skokove sa Starog mosta Kristina Baikova S njom bio prijatelj Još jedna misteriozna smrt u Moskvi! Danima šutjeli o tome: Potpredsjednica velike ruske banke navodno pala s prozora

Vozač je priskočio u pomoć, ali je zaboravio zakočiti automobil, te se on na nizbrdici pokrenuo i prešao preko metalnih vrata ispod kojih je bila Zorica Glad. Pritom je zadobila višestruke teške ozljede, a vozač je priklješten uz zid, ali je zadobio samo lakše ozljede.

Zorica Glad je prebačena u riječki KBC, gdje je oko 14,30 sati
preminula.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene