Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U oružanoj pljački ukradeno milijun kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkim ulicama jutros ponovno duge cijevi. Oko devet sati ujutro opljačkani su zaštitari koji su prevozili novac u poslovnicu Zagrebačke banke na Koledinečkoj cesti u Dubravi. Grad je u blokadi.

Dvojica maskiranih pljačkaša napala su dvojicu djelatnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić, koji su donosili novac u poslovnicu, razoružali ih, uzeli im oružje i novac. 

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao" Poljoprivrednici blokiraju promet na belgijsko-nizozemskoj granici - 1 Ogorčenje raste VIDEO/FOTO Šire se prosvjedi poljoprivrednika: Gotovo 2000 kamiona zapelo na belgijsko-nizozemskoj granici

Policija je potvrdila kako se radi o većoj količini novca u domaćoj i stranoj valuti, ali ne i o kolikom se iznosu točno radi.

Prema neslužbenim informacijama ukraden je iznos od oko milijun kuna.

Pljačkaši su pobjegli automobilom parkiranim u blizini, pa se pretpostavlja kako su imali i trećeg sudionika. 

Pljački je svjedočilo više ljudi, jer su umirovljenici u i ispred banke čekali mirovine. Preko puta je i tržnica na kojoj u to doba dana ima puno ljudi. 

Očevici pričaju samo o buci, ali ne i o tome da su nešto vidjeli. Navodno je, prema riječima svjedoka, napad trajao manje od minute.

Nakon pljačke banka je normalno nastavila s radom. 

Policija je blokirala mostove i izlaze iz grada i u tijeku je potraga za počiniteljima.

U napadu nije bilo ozlijeđenih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene