Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pištoljem opljačkao benzinsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros oko pola četiri nepoznati je razbojnik, prijeteći prodavaču pištoljima, opljačkao benzinsku postaju Europetrola u Sesvetama, a uzeo je bonove za mobilne telefone i novac, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U to je doba u benzinskoj postaji Europetrola u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama radio samo jedan prodavač.

Pročitajte i ovo Reanimacija (Ilustracija: Getty) Reanimirali ga Policajci spasili radnika benzinske postaje od gušenja: "Odahnuli smo kad smo mu uspjeli osloboditi dišne puteve i kad je počeo disati'' Slika nije dostupna Ujedinjena Istra Pomoć radnicima Uljanika iz istarskih gradova: Zajedničkim snagama osigurali bonove za hranu

Pljačkaš je ušao u benzinsku postaju i od prodavača je, prijeteći mu pištoljima, zatražio novac, a zatim je ispalio hitac u strop benzinske postaje.

Nakon što mu je prodavač predao novac pljačkaš se udaljio, rekao je načelnik Ureda načelnika zagrebačke Policijske uprave Krunoslav Borovec.

Istaknuo je kako je razbojnik mladić u dobi oko 20 godina, visok oko 175 centimetara i mršavije tjelesne građe. Bio je odjeven u bijelu trenirku dugih rukava te u plave hlače. Oko glave je imao bijeli povez kojim je bio maskiran.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene