Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani vozač usmrtio pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas 1 sat iza ponoći, između mjesta Veliki i Mali Bukovac, poginuo je pješak F.A. (58) iz Malog Bukovca, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Do nesreće je došlo kada je na pješaka F.A. (58) koji je gurao bicikl županijskom cestom iz smjera Velikog Bukovca u smjeru Malog Bukovca središnjim dijelom desne prometne trake naletjelo osobno vozilo, registarskih oznaka KC 539 DD, kojeg je vozio D. K. (28) iz Legrada.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

Policija navodi kako je vozač D. K. bio pod utjecajem alkohola te da nije prilagodio brzinu kretanja svojeg vozila.

Automobil je prednjim dijelom naletio na pješaka i bicikl, koji su odbačeni u desni cestovni jarak. Od zadobivenih ozljeda F.A. preminuo je na mjestu događaja.

Na mjestu nesreće očevid je obavila istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, Nevenka Bogdanović, navodi PU varaždinska.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene