Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U dvorištu obiteljske kuće u Novakima Bistranskim kraj Zaprešića sinoć je pijani 73-godišnjak nožem u prsa ubo svog 49-godišnjeg sina koji je ubrzo umro.


Obiteljska svađa oca Miška Zorca i njegova sina Ivana u dvorištu u Selskoj ulici sinoć oko 20,30 sati prerasla je u tučnjavu u kojoj je otac u jednom trenutku iz stražnjeg džepa hlača izvadio preklopni nož i ubo sina u lijevu stranu prsa. 

Vezani članci Hrvatska pošta (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ušao u poštu u Zaprešiću i bijesan govorio da je zaražen koronavirusom Tučnjava, ilustracija Pijani mladići slomili nos vlasniku kafića koji im nije želio točiti alkohol

Ranjeni sin ubrzo je umro na mjestu događaja, a njegov otac je odbacio nož i pobjegao, no ubrzo je uhićen u blizini mjesta zločina.

Priveden je u policijsku postaju Zaprešić, gdje je utvrđeno da je osumnjičeni zločin počinio pod utjecajem 1,46 promila alkohola u krvi.

U policiji kažu da do sada nikada nisu intervenirali u kući obitelji Zorca te da nitko od njih nije imao policijski dosje.