Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani otac ubio sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu obiteljske kuće u Novakima Bistranskim kraj Zaprešića sinoć je pijani 73-godišnjak nožem u prsa ubo svog 49-godišnjeg sina koji je ubrzo umro.

Obiteljska svađa oca Miška Zorca i njegova sina Ivana u dvorištu u Selskoj ulici sinoć oko 20,30 sati prerasla je u tučnjavu u kojoj je otac u jednom trenutku iz stražnjeg džepa hlača izvadio preklopni nož i ubo sina u lijevu stranu prsa. 

Pročitajte i ovo Sebastijan kod Zaprešića Policija objavila tko je ubio dva psa dok su bili u šetnji s vlasnicom: "Ispalio je hitce..." Andrej Plenković incident u Osijeku Plenković: "Ustaške pjesme pjevaju oni koji žele zlo reprezentaciji. Njihova namjera je najgora moguća"

Ranjeni sin ubrzo je umro na mjestu događaja, a njegov otac je odbacio nož i pobjegao, no ubrzo je uhićen u blizini mjesta zločina.

Priveden je u policijsku postaju Zaprešić, gdje je utvrđeno da je osumnjičeni zločin počinio pod utjecajem 1,46 promila alkohola u krvi.

U policiji kažu da do sada nikada nisu intervenirali u kući obitelji Zorca te da nitko od njih nije imao policijski dosje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene