Policajac i dokumenti (Foto: Dnevnik.hr)
Policajac i dokumenti (Foto: Dnevnik.hr)

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. Nakon što je pijana pala s mopeda, odvedena je na triježnjenje pa je napala policajce.


Policija je u subotu 28. rujna oko 2 sata uočila 23-godišnjakinju koja je na raskrižju u Rovinju mopedom Piaggio u skretanju pala s mopeda.

Vezani članci Kune (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Akcija KRUG III: Dolijalo šest Hrvata, Mađar i Srbin, privedeni zbog sumnje na pranje novca Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) U Konavlima poginula pješakinja, vozač uhićen

Nakon što je odbila liječničku pomoć, vozačica je alkotestirana te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 promila.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smještena je u posebne prostorije policijske postaje. Prilikom policijskog postupanja 23-godišnjakinja je ugrizla za ruku jednog policajca, dok je drugog udarila u prsa. Jedan je policajac lakše ozlijeđen.

Protiv osumnjičene nadležnom je odvjetništvu podnesena kaznena prijava.