Policajac i dokumenti (Foto: Dnevnik.hr)
Policajac i dokumenti (Foto: Dnevnik.hr)

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. Nakon što je pijana pala s mopeda, odvedena je na triježnjenje pa je napala policajce.


Policija je u subotu 28. rujna oko 2 sata uočila 23-godišnjakinju koja je na raskrižju u Rovinju mopedom Piaggio u skretanju pala s mopeda.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Teška prometna nesreća na Rabu: Automobilom sletjeli s ceste, 28-godišnjak na mjestu preminuo Alkoholizirani vozač, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Čudo da je živ: Na parkiralištu izazvao krš, "napuhao" čak 4,3 promila pa dobio 15 dana zatvora

Nakon što je odbila liječničku pomoć, vozačica je alkotestirana te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 promila.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smještena je u posebne prostorije policijske postaje. Prilikom policijskog postupanja 23-godišnjakinja je ugrizla za ruku jednog policajca, dok je drugog udarila u prsa. Jedan je policajac lakše ozlijeđen.

Protiv osumnjičene nadležnom je odvjetništvu podnesena kaznena prijava.