Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznena prijava

Pijana pala s mopeda, pa odvedena na triježnjenje: Jednog policajca ugrizla za ruku, drugog udarila u prsa

Policajac i dokumenti (Foto: Dnevnik.hr)
Policajac i dokumenti (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. Nakon što je pijana pala s mopeda, odvedena je na triježnjenje pa je napala policajce.

Policija je u subotu 28. rujna oko 2 sata uočila 23-godišnjakinju koja je na raskrižju u Rovinju mopedom Piaggio u skretanju pala s mopeda.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari

Nakon što je odbila liječničku pomoć, vozačica je alkotestirana te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 promila.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smještena je u posebne prostorije policijske postaje. Prilikom policijskog postupanja 23-godišnjakinja je ugrizla za ruku jednog policajca, dok je drugog udarila u prsa. Jedan je policajac lakše ozlijeđen.

Protiv osumnjičene nadležnom je odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene