Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici su naradili

Pedesetak 'Ultraša' završilo na Hitnoj, većina zbog alkohola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do sada na splitskom stadionu Poljud nije bilo posebnih izgreda, a nisu zabilježeni niti veći problemi od sigurnosnog značaja.

Sveukupno je 55 sudionika splitskog Ultra Europe festivala u protekla dva dana zatražilo liječničku pomoć. Većina je do bolnice morala zbog pretjeranog konzumiranja alkohola, a dio njih zbog lakših tjelesnih ozljeda, doznaje se u nedjelju u splitskoj Hitnoj službi.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Mario Jurič, pripreme za Ultru Festival Ultra Europe Split se sprema za veliki glazbeni spektakl: "Očekuje se 140.000 ljudi, 3000 osoba je zaduženo za organizaciju, a sve prati 400 nadzornih kamera"

U subotu popodne i sinoć splitska policija je privela 101 osobu, uglavnom zbog droge te zbog narušavanja javnog reda i mira.

Na splitskom stadionu Poljud tijekom održavanja festivala nije bilo posebnih izgreda, a nisu zabilježeni niti veći problemi od sigurnosnoga značaja. Evidentirana su tek oštećenja u četiri autobusa, dok drugih oštećenja imovine i materijalnih sredstava nije bilo, navodi policija.

Kod tri osobe je pronađena droga, pa zbog sumnje u preprodaju, policija nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

U subotu su među ostalim nastupali BlasterJaxx, Dash Berlin, DVBBS, Martin Garrix, Yousef, Nicole Moudaber, Andy C, te Armin van Buuren.

U nedjelju je posljednja večer u Splitu nakon čega se Ultra 'seli' na Brač, Hvar i Vis. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene