Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet uhićenih

'Pali' s 10 kg čistog heroina: Razbijen narko lanac, drogu 'uvozili' iz Albanije i Kosova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je o razbijenom narko lancu. Droga se krijumčarila iz Albanije i Kosova u Hrvatsku i pojedine gradove zapadne Europe.

Ovom policijskom akcijom razbijena je zločinačka organizacija koja je krijumčarila drogu od ljeta 2013., a uhićeno je pet osoba protiv kojih su podnesene kaznene prijave. Još su dvije osobe od ranije u istražnom zatvoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Brod s dorgom Udar na kartele VIDEO Elitne postrojbe u filmskoj akciji pohvatale krijumčare kokaina: "Ovo je najveća zapljena u povijesti naše zemlje"

Zaplijenjeno je 10 kilograma heroina visoke čistoće. Policija je izvijestila da je vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu oko milijun kuna te da su krijumčari drogu krijumčarili uglavnom u prepravljenim akumulatorima.

O velikoj akciji izvijestili su nakonfereciji za novinare Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga pri Upravi kriminalističke policije, Ravnateljstva policije, Danijel Žugel, načelnik Sektora kriminalističke policije i Dražen Miličević voditelj Službe kriminaliteta droga, Policijske uprave zagrebačka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene