Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvadesetčetverogodišnja Danijela Mutnjaković iz Stare Gradiške, osumnjičena za dvostruko čedomorstvo, u tijeku istražnog postupka ostaje u jednomjesečnu pritvoru požeškoga zatvora, odlučila je danas istražna sutkinja Županijskoga suda u Slavonskom Brodu Jadranka Đaković.


- Istražna sutkinja saslušala je obranu osumnjičenice na navode istražnog zahtjeva i bit će doneseno rješenje o otvaranju istrage.Danijeli Mutnjaković određen je pritvor od 30 dana i izdan je nalog o tajnosti postupka, rekao je predsjednik i glasnogovornik Županijskog suda Zlatko Mirković. 

Vezani članci Slika nije dostupna Majci osumnjičenoj za čedomorstvo kaznena prijava Slika nije dostupna Ubijali curice jer je otac htio sina

Dodao je kako će se osumnjičenici s obzirom na određeni pritvor odrediti branitelj po službenoj dužnosti jer ga do sada nije imala.

Slijedi izvođenje svih predloženih dokaza, a o pojedinostima se ne može govoriti zbog naloga o tajnosti.

Prije dva tjedna u stanu obitelji Mutnjaković u Staroj Gradiški, u kojemu je osumnjičenica živjela s troje djece i suprugom, policijskom službenikom, otkriveno je mrtvo žensko novorođenče i posmrtni ostatci novorođenčeta u dobi oko dvije godine.

Kriminalističkom obradbom i pribavljanjem potrebnih nalaza utvrđeno je osnovana sumnja da je dvostruko čedomorstvo počinila Danijela Mutnjaković.