Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osumnjičenoj čedomorki mjesec dana pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetčetverogodišnja Danijela Mutnjaković iz Stare Gradiške, osumnjičena za dvostruko čedomorstvo, u tijeku istražnog postupka ostaje u jednomjesečnu pritvoru požeškoga zatvora, odlučila je danas istražna sutkinja Županijskoga suda u Slavonskom Brodu Jadranka Đaković.

- Istražna sutkinja saslušala je obranu osumnjičenice na navode istražnog zahtjeva i bit će doneseno rješenje o otvaranju istrage.Danijeli Mutnjaković određen je pritvor od 30 dana i izdan je nalog o tajnosti postupka, rekao je predsjednik i glasnogovornik Županijskog suda Zlatko Mirković. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Dodao je kako će se osumnjičenici s obzirom na određeni pritvor odrediti branitelj po službenoj dužnosti jer ga do sada nije imala.

Slijedi izvođenje svih predloženih dokaza, a o pojedinostima se ne može govoriti zbog naloga o tajnosti.

Prije dva tjedna u stanu obitelji Mutnjaković u Staroj Gradiški, u kojemu je osumnjičenica živjela s troje djece i suprugom, policijskom službenikom, otkriveno je mrtvo žensko novorođenče i posmrtni ostatci novorođenčeta u dobi oko dvije godine.

Kriminalističkom obradbom i pribavljanjem potrebnih nalaza utvrđeno je osnovana sumnja da je dvostruko čedomorstvo počinila Danijela Mutnjaković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene