Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tročlana obitelj s područja Ivanca osumnjičena je da je prošlog tjedna kombajnom požela ječam s tuđih oranica, a policijskom istragom, osim ukradenog ječma, kod osumnjičene obitelji pronađeno je i ilegalno oružje.


Policija je danas izvijestila da je 51-godišnji muškarac 22. i 23. lipnja u Donjem Ladanju na predjelu zvanom Podolnica s njiva dvojice mještana kombajnom požeo oko četiri tisuće kilograma ječma te svakog od njih oštetio za 2.800 kuna.

Utvrđeno je i da je na dvjema oranicama drugog vlasnika požeo ječam s 5.800 četvornih metara i pritom oštetio vlasnika za 4.000 kuna. Ječam su na svoje imanje teretnim vozilom odvozili njegov 22-godišnji sin i 45-godišnja supruga.

Ukradenu poljoprivrednu kulturu policija je pronašla i vratila vlasnicima. Prije početka pretrage 51-godišnjak je policajcima dragovoljno predao poluautomatsku pušku i veću količinu streljiva. Tročlana obitelj kazneno je prijavljena zbog krađe, a 'glava' obitelji i zbog nedopuštenog posjedovanja oružja. (Hina)

Vezani članci Ukradeni bicikli, ilustracija "Operirali" po Zagrebu: Četvorica muškaraca krala bicikle, provaljivali u caffe i samoposlužne aparate Ukradenim automobilom sletjeli u Dravu Četvorica ukrala automobil, bježala od policije pa sletjela autom u Dravu: Dvojica su maloljetnici, a za jednim je čak raspisana i potraga