Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojicu mladića, koji su u bez povoda napali dvojicu mladića, zagrebačka policija tereti za nasilničko ponašanje a jednog od njih i za pokušaj ubojstva.


Trojka, u dobi od 18, 19 i 20 godina u srijedu je oko 22,10 sati u parku kod Miramarske ceste bez povoda je verbalno napala 20-godišnjaka i zaprijetila mu ozlijeđivanjem, a zatim ga je 19-godišnjak ozlijedio nožem.

Kad im je mladić pokušao pobijeći nasilnici su ga fizički napali, a nakon što im je ipak pobjegao napali su i 21-godišnjaka koji im se našao u blizini. Napadnutom 20-godišnjaku pomoć je pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Policija je protiv nasilnika podnijela posebno izvješće Državnom odvjetništvu nakon čega ih je odvela u pritvorsku jedinicu. (Hina)

Vezani članci Veleposlanik Italije u Kongu Luca Attanasio Veleposlanik Italije ubijen u napadu na UN-ov konvoj u Kongu, ministar poručio: "Uložit ćemo sve da rasvijetlimo ovu tragediju" Policija, ilustracija Pokušaj ubojstva u Gračacu: 22-godišnjak nožem teško ozlijedio mladića (20)