Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21 sat na istarskom ipsilonu, oko 300 metara od raskrižja za Cerovlje, poginuo je 26-godišnji Mladen Žulić iz Ročkog polja te njemački državljanin E.J.M. (64), doznaje se od istražnog suca Županijskog suda u Puli Svetislava Vujića.


Nesreća se dogodila kada je, iz još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do frontalnog sudara vozila škode fabija registracijskih oznaka PU 322 FV, koju je vozio Mladen Žulić i volkswagena njemačkih registracijskih oznaka BB-YY 2421, kojeg je vozio A.H. (45) i koji je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je suvozač iz tog vozila E.J.M. poginuo na mjestu nesreće.

Vezani članci Slika nije dostupna Sudar na Istarskom ipsilonu: Jedna osoba poginula Slika nije dostupna U izravnom sudaru poginuo 53-godišnjak

Putnica u autu njemačkih registracijskih oznaka, njemačka državljanka E.U. (70), je zbog također teških tjelesnih ozljeda hospitalizirana u riječkoj bolnici zajedno s vozačem A.H.

Istražni sudac naložio je vještačenje oba vozila koja su dovezena do pazinske policijske postaje te obdukciju poginulih.