Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi poginuli na istarskom ipsilonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21 sat na istarskom ipsilonu, oko 300 metara od raskrižja za Cerovlje, poginuo je 26-godišnji Mladen Žulić iz Ročkog polja te njemački državljanin E.J.M. (64), doznaje se od istražnog suca Županijskog suda u Puli Svetislava Vujića.

Nesreća se dogodila kada je, iz još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do frontalnog sudara vozila škode fabija registracijskih oznaka PU 322 FV, koju je vozio Mladen Žulić i volkswagena njemačkih registracijskih oznaka BB-YY 2421, kojeg je vozio A.H. (45) i koji je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je suvozač iz tog vozila E.J.M. poginuo na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća Sudar na Istarskom ipsilonu: Jedna osoba poginula Slika nije dostupna Istarski ipsilon U izravnom sudaru poginuo 53-godišnjak

Putnica u autu njemačkih registracijskih oznaka, njemačka državljanka E.U. (70), je zbog također teških tjelesnih ozljeda hospitalizirana u riječkoj bolnici zajedno s vozačem A.H.

Istražni sudac naložio je vještačenje oba vozila koja su dovezena do pazinske policijske postaje te obdukciju poginulih.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene