Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U riječkom KBC-u preminuo je i drugi sudionik subotnjeg trostrukog sudara na Istarskom ipsilonu, a riječ je o 23-godišnjem Zagrepčaninu, doznaje se u Istarskoj policijskoj upravi.


Prva žrtva sudara, 67-godišnji Porečanin umro je od teških ozljeda nekoliko sati nakon nesreće koja se dogodio između čvora Ivoli i čvora Cerovlje, a 23-godišnji Zagrepčanin preminuo je jučer.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Jedna osoba poginula u slijetanju automobila s ceste kod Siska Očevid, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Muškarac (29) autom sletio s ceste zbog prevelike brzine i udario u kolni prilaz, preminuo je u bolnici

Sudar je skrivio 48-godišnji Puljanin koji je neoprezno pretječući svojim ‘suzukijem’ udario u ‘VW passat’. ‘Passat’ je potom prešao na suprotnu stranu ceste i izravno udario ‘hyundai getz’ koji je vozio poginuli Zagrepčanin.

U sudaru je teško ozlijeđena njegova 24-godišnja suvozačica iz Duge Rese, kao i vozač i putnik u ‘passatu’ koji je umro nekoliko sati nakon sudara. Vozač i suvozač u ‘suzukiju’ nisu ozlijeđeni. (Hina)