Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rješenje o provođenju istrage

Novi detalji pljačke u Dubrovniku: Otac sjedio u autu i promatrao pljačku, bio spreman pomoći sinu u bijegu

Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/2 >>
Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku provest će istragu protiv oca i sina zbog sumnje da su ukrali motocikl pa potom opljačkali zaštitara Zračne luke u Dubrovniku.

U Dubrovniku je doneseno rješenje o pokretanju istrage protiv 45-godišnjaka i 22-godišnjaka, oca i sina, zbog sumnje da su ukrali motocikl pa potom opljačkali zaštitara Zračne luke u Dubrovniku. Državno odvjetništvo 45-godišnjaka sumnjiči da je 15. listopada zajedno s još jednom nepoznatom osobom, ispred jednog restorana ukrao motocikl.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

Potom je 21. listopada 2019. zajedno s 22-godišnjakom i, za sada, nepoznatom osobom sudjelovao u pljački. Naime, njegov 22-godišnji sin i nepoznata osoba na motociklu su slijedili dostavno vozilo zaštitarske službe. Zaštitaru su zaprijetili oružjem i od njega uzeli torbu s novcem. U torbi je bio utržak prodavaonica u zračnoj luci u iznosu od 692.000 kuna.

45-godišnjak je za to vrijeme stajao na parkingu ispred ulaza u upravnu zgradu zračne luke i pratio događaj te bio spreman u slučaju da treba pomoći u bijegu 22-godišnjaku i, za sada, nepoznatoj osobi. Protiv 45-godišnjaka i 22-godišnjaka u petak je određen istražni zatvor.

Podsjetimo, muškarac (45) i njegov sin (22) iz Konavala u petak ujutro privedeni su pritvorskom nadzorniku jer se sumnja da su u ponedjeljak opljačkali zaštitara u Zračnoj luci u Dubrovniku.

Jedan od njih već je poznat policiji zbog niza kaznenih djela. Sumnja se da je u pljački sudjelovalo još osoba. Istraga se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene