Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava, traperice i crne cipele. Mole se svi građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Željko pronađe da obavijeste policiju na broj 192.


Policija moli za pomoć u potrazi za nestalim 56-godišnjim Željkom Klobučarićem iz Čakovca.

Vezani članci Policija, ilustracija Skandal u Varaždinu: Na spomeniku žrtvama holokausta osvanuo kukasti križ i slovo 'U' COVID bolnica u Areni Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe da se 18. lipnja u nepoznatom smjeru udaljio njezin 56-godišnji sin Željko Klobučarić. U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava, traperice i crne cipele.

Siniša Slišković (32) nestao je u nedjelju u Đakovu

Visine je oko 190 cm, jače tjelesne građe, prosijede kose, sivih očiju, dok na lijevoj strani lica kod uha ima madež.

Mole se svi građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Željko pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Također, sve informacije moguće je dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook