Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Policijsko vozilo srušilo je u utorak oko 18:30 u Poreču pješakinju koja je prelazila cestu. Pješakinja je preminula nakon neuspješne reanimacije.


Do nesreće je došlo u Ulici Mate Vlašića u Poreču. U naletu policijskog automobila je stradala 72-godišnjakinja iz Poreča. 24-godišnji policajac u trenutku nesreće je bio sam u vozilu na kojemu nije bila upaljena rotacija.  

Nalet policijskog automobila na pješakinju

Vezani članci Prometna nesreća u Mraclinu - 4 Mladi vozač koji je skrivio prometnu na naplatnoj postaji mora na operaciju: ''Prebačen je u KB Dubrava nakon pozitivnog brisa na COVID'' Izvlačenje automobila nakon nesreće na naplatnim kućicama Mraclin - 3 Nesreća na naplatnim kućicama: ''Vjerojatno se radilo o nenormalnoj brzini. Probijena su tri zida. Toga ni u filmovima nema''

Glas Istre je u posjedu snimke iz obližnjeg kafića. Nadzorna kamera zabilježila je prolazak policijskog automobila i trenutak u kojem su se gosti u kafiću uhvatili za glavu vidjevši nalet automobila na 72-godišnjakinju.

Portal piše da je nakon nesreće mladi policajac izašao iz vozila i u šoku nekoliko puta ponovio: "Nisam je vidio." Preminula 72-godišnjakinja je, doznaje se od mještana, u kafiću svakodnevno kupovala cigarete i igrala Bingo.

Ona je, unatoč naporima liječnika Hitne medicinske pomoći, umrla nakon četrdeset minuta reanimacije.