Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Policijsko vozilo srušilo je u utorak oko 18:30 u Poreču pješakinju koja je prelazila cestu. Pješakinja je preminula nakon neuspješne reanimacije.


Do nesreće je došlo u Ulici Mate Vlašića u Poreču. U naletu policijskog automobila je stradala 72-godišnjakinja iz Poreča. 24-godišnji policajac u trenutku nesreće je bio sam u vozilu na kojemu nije bila upaljena rotacija.  

Nalet policijskog automobila na pješakinju

Vezani članci Prometna nesreća u Labinu - 2 Vozačici iz Labina određen istražni zatvor: Pijana se automobilom zabila u kafić, poginuo gost Prometna nesreća u Labinu - 2 Strava u Labinu: Pijana vozačica koja je autom uletjela u kafić ispitana u ŽDO-u, u ponedjeljak ide pred istražnog suca

Glas Istre je u posjedu snimke iz obližnjeg kafića. Nadzorna kamera zabilježila je prolazak policijskog automobila i trenutak u kojem su se gosti u kafiću uhvatili za glavu vidjevši nalet automobila na 72-godišnjakinju.

Portal piše da je nakon nesreće mladi policajac izašao iz vozila i u šoku nekoliko puta ponovio: "Nisam je vidio." Preminula 72-godišnjakinja je, doznaje se od mještana, u kafiću svakodnevno kupovala cigarete i igrala Bingo.

Ona je, unatoč naporima liječnika Hitne medicinske pomoći, umrla nakon četrdeset minuta reanimacije.