Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Braniteljski tim bivšeg premijera Ive Sanadera zatražio je više vremena za pripremu u aferi Planinska, što je sutkinja prihvatila te odgodila pripremno ročište, na kojemu je danas trebao biti određen datum početka suđenja.


Pripremno ročište u aferi Planinska, koje je bilo zakazano za danas prijepodne, odgođeno je na zahtjev obrane Ive Sanadera, koja je od sutkinje Jasne Smiljanić tražila dodatno vrijeme za pripremu, s obzirom da Sanaderu to nije jedini sudski proces s kojim je suočen. Novi datum je 7. ožujka.

>> Sanader ide na treće suđenje

Vezani članci Slika nije dostupna "Sve su to lažni svjedoci, dogovorili su se s USKOK-om'' Slika nije dostupna Odgođeno svjedočenje Ive Sanadera

U zgradu zagrebačkog Županijskog suda u zakazanom su terminu stigli bivši ministar poljoprivrede Petar Čobanković, mesar te nekadašnji zastupnik HDZ-a Stjepan Fiolić te Mladen Mlinarević.

Inače, optužnica u ovom slučaju potvrđena je sredinom prosinca prošle godine, a optužene se tereti za zlouporabu položaja i ovlasti prilikom kupoprodaje zgrade u zagrebačkoj Planinskoj ulici po prenapuhanoj cijeni, čime je državni proračun oštećen za više desetaka milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook