Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnici spriječeni

Odgođeno svjedočenje Ive Sanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader danas je trebao iznositi svoju obranu u slučaju Planinska.

Ročište na kojem je danas trebao svjedočiti Ivo Sanader odgođeno je zbog spriječenosti njegovih odvjetnika, Čede Prodanovića i Jadranke Sloković. Novi datum, kada bi Sanader trebao nastaviti iznositi svoju obranu, zakazan je za 1. veljače.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužio Jadranku Kosor SLUČAJ PLANINSKA 'Odluku o kupnji zgrade potpisala je Jadranka Kosor' Slika nije dostupna Slučaj 'Planinska' Jadranka Kosor trebala sjesti na klupu za svjedoke, ali je rasprava odgođena zbog Sanaderovog gastritisa

Ivo Sanader ranije je kazao da je odluku o kupnji sporne zgrade u Planinskoj, bez njegova znanja, potpisala i na dnevni red vlade uvrstila njegova zamjenica Jadranka Kosor. Ponovio je da on nije imao ništa s transakcijom zbog koje je optužen da je primio 17 milijuna kuna provizije nakon što je ministarstvo na čijem je čelu bio Petar Čobanković 2009. kupilo zgradu u Planinskoj ulici od tvrtke bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika i vlasnika mesnica Stjepana Fiolića koji je priznao da je bivšem premijeru u obiteljsku kuću odnio novac u kutiji za hrenovke.

Sanader je obranu već iznosio na dva ročišta u siječnju, a posljednji je put najavio da će u četvrtak govoriti o Fiolićevom "tobožnjem davanju mita" i režimu čuvanje njegove kuće. (Hina/N.C.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene