Pred suca istrage priveden je muškarac kojeg policija sumnjiči da je dao drogu djevojci, koja je potom preminula, te da je njezino tijelo zamotao u tepih i odbacio u Novom Zagrebu.

Galerija


U utorak ujutro pred suca istrage priveden je muškarac (30) kojeg se tereti da je dao drogu maloljetnici čije je tijelo prošle subote zamotano u tepih nađeno u novozagrebačkom naselju Sopot. 

Vezani članci Vatrogasci (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Uhićen 42-godišnji muškarac zbog podmetanja dvaju požara kod Ploča Izbio požar u zgradama HZJZ-a i Imunološkog zavoda (Foto: Igor Soban/PIXSELL) - 4 Namjerno ga potpalio: Policija uhitila muškarca zbog požara u Imunološkom zavodu i HZJZ-u

Sudac će odlučiti hoće li mu odrediti pritvor. 

Muškarca, inače državljanina BiH, policija sumnjiči zbog kaznenog djela omogućavanje trošenja droge i kaznenog djela nepružanja pomoći. 

On je istražiteljima navodno rekao da je s djevojkom u petak navečer bio u stanu. Izgubio je svijest, a kada se probudio, djevojka je već bila mrtva. Uspaničio se i djevojku je zamotanu u tepih te odnio u 500-tinjak metara udaljen podrum.

Djevojka je navodno iz obiteljskog doma pobjegla u siječnju, a i prije je bježala od kuće. Njezina je baka za 24sata ispričala kako je obitelj u petak bila na policiji sa saznanjima o tome gdje bi mogla biti. Policija navodno ništa nije poduzela.