Baka djevojke koja je zamotana u tepih nađena u Novom Zagrebu, rekla je kako su njeni roditelji krajem siječnja prijavili nestanak, a u petak su s nekim saznanjima gdje bi mogla biti otišli na policiju.

Galerija


Muškarac koji je u subotu u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre. Nalazi obdukcije trebali bi otkriti točan uzrok smrti.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Domagoj Mikić Detalji iskaza privedenog muškarca: "Bili su zajedno u stanu. On se onesvijestio, a kad se probudio, djevojka je bila mrtva i uspaničio se"

Baka djevojke za 24sata je rekla kako su njeni roditelji u petak išli na policiju tražiti pomoć. Unuka joj je i prije bila problematična, bježala je od kuće, ali se prošlog ljeta vratila kući. Htjela je završiti srednju školu, ali je krajem siječnja opet pobjegla. 

Roditelji su prijavili nestanak. S pretpostavkama gdje bi se mogla nalaziti, u petak su otišli u policiju. 

"Ništa nisu napravili, nisu ih ni saslušali", ispričala je neutješna baka za 24sata

"Bili smo u petak na policiji, nisu ništa mogli. Ne daj Bože nikome", rekao je i otac preminule djevojke. Navodno su njezini roditelji više puta upozoravali njezino društvo da je puste na miru te zvali i policiju, no ništa od toga nije imalo efekta.