Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više žrtava

Hoćeš kupiti prozor? Muškarac uzimao novac za PVC stolariju koju nikad nije isporučio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (44) kazneno je prijavljen jer je, predstavljajući se kao predstavnik tvrtke, ugovarao prodaju i postavljanje PVC stolarije. Tražio je predujam, a žrtve prozore ni vrata nikad nisu vidjeli.

Kninska policija završila je kriminalističko istraživanje nam muškarcem (44), državljaninom BiH jer sumnjaju da je prevario najmanje sedam osoba od 41 do 74 godine. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Od veljače prošle godine do 20. veljače 2020. predstavljao se kao zaposlenik bosanskohercegovačke tvrtke te sa žrtvama dogovarao prodaju i postavljanje PVC stolarije. 

Prilikom sastavljanja ponude muškarac je od oštećenih tražio predujam. 

"Nakon čega radovi nisu izvršeni u ugovorenom roku niti do 20. veljače ove godine, u kojem vremenu je osumnjičeni u telefonskom kontaktu s oštećenim obećavao izvršenje ugovorenih radova. Ukupna nastala šteta ovim kaznenim djelima je 34.500 kuna i 2500 EUR-a, koji novac su oštećeni uplatili osumnjičenom prilikom sklapanja ponude na ime predujma", kažu u PU šibensko-kninskoj. 

Lažni predstavnik kazneno je prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku. 

Osim navedenih žrtava, javila je policija, postoje još neke osobe koje je osumnjičeni prevario. Sve koji su oštećeni na isti način, policija poziva da im to prijave u najbližoj Policijskoj postaji ili pozivom na besplatan broj 192.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene