Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREMALEN RAZMAK

Tragedija na zagrebačkoj obilaznici: Mladić vozio pijan pa naletio na Land Rover, smrtno stradao 40-godišnji muškarac

Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Grgur Zucko/PIXSELL)
Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Grgur Zucko/PIXSELL)
Jedan je muškarac poginuo u četvrtak navečer u sudaru na zagrebačkoj obilaznici kod čvora Buzin.

Mladić (23) pod utjecajem alkohola (0,89 g/kg) Alfa Romeom je naletio na Land Rover kojim je upravljao 40-godišnjak, pri čemu je 40-godišnjak poginuo. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 23:30 na zagrebačkoj obilaznici, između čvorova Buzin i Lučko u smjeru zapada.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Kako je priopćila policija, mladić nije držao potreban razmak. U izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe skrenuo je ulijevo u smjeru jugozapada te je prednjim desnim dijelom vozila naletio na stražnji lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljao 40-godišnjak, koji se kretao prometnom trakom u istom smjeru.

Od naleta Alfa je odbačena u smjeru sjeverozapada, prilikom čega je u zanošenju naletjela na rubni kamen i na zaštitnu ogradu. Također, uslijed udara Land Rover je odbačen u smjeru sjeverozapada, gdje je uslijed nekontroliranog kretanja naletio na rubni kamen i zaštitnu ogradu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 40-godišnjak, dok 23-godišnjak nije ozlijeđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene