Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na mjestu preminuo

Užas u Jelenju: Policija potvrdila da je motociklist poginuo jer je netko postavio čeličnu sajlu

Smrtonosne zamke: Motociklistima postavljaju sajle - 7
Smrtonosne zamke: Motociklistima postavljaju sajle - 7 Foto: DNEVNIK.hr
Policija je potvrdila da je mladić, koji je u subotu poginuo vozeći motocikl šumskim područjem na području Jelenja, u vožnji naletio na čelično uže postavljeno između stabala, a u tijeku je istraga o okolnostima ove tragedije.

 Iz Policijske uprave primorsko-goranske u četvrtak su izvijestili da provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti stradavanja 21-godišnjeg motociklista na području Jelenja.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Dosad provedenom istragom utvrđeno je da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati vozio motocikl šumskim predjelom naselja Lopača.

Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala, što je za posljedicu imalo zadobivanje teških ozljeda.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji umro je na mjestu događaja, naveli su iz policije.

U sklopu istrage obavljen je očevid i razgovori s osobama koje raspolažu s korisnim saznanjima, a o prikupljenim saznanjima policija je izvijestila Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene