Smrtonosne zamke: Motociklistima postavljaju sajle - 7
Smrtonosne zamke: Motociklistima postavljaju sajle - 7 Foto: DNEVNIK.hr

Policija je potvrdila da je mladić, koji je u subotu poginuo vozeći motocikl šumskim područjem na području Jelenja, u vožnji naletio na čelično uže postavljeno između stabala, a u tijeku je istraga o okolnostima ove tragedije.


 Iz Policijske uprave primorsko-goranske u četvrtak su izvijestili da provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti stradavanja 21-godišnjeg motociklista na području Jelenja.

Vezani članci U prometnoj nesreći kod Osijeka poginuo motociklist - 5 Tragedija kod Osijeka: U sudaru s automobilom poginuo 17-godišnji motociklist Očevid, ilustracija Motocikl sletio s ceste u Drveniku: Jedna osoba na mjestu poginula, druga prevezena u bolnicu

Dosad provedenom istragom utvrđeno je da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati vozio motocikl šumskim predjelom naselja Lopača.

Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala, što je za posljedicu imalo zadobivanje teških ozljeda.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji umro je na mjestu događaja, naveli su iz policije.

U sklopu istrage obavljen je očevid i razgovori s osobama koje raspolažu s korisnim saznanjima, a o prikupljenim saznanjima policija je izvijestila Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.