Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladić ubio oca i majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prizemlju stambene zgrade u Rijeci noćas oko 1 sat i 30 minuta pronađena su dva mrtva tijela. Prema neslužbenim podacima, doznajemo da se radi o dvostrukom ubojstvu oca i majke kojih je ubio 24-godišnji sin.

Dva mrtva tijela policija je nakon dojave pronašla noću s ponedjeljka na utorak u stanu u Rijeci, izvijestila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Očevidom, koji još traje, utvrđeno je da je najvjerojatnije riječ o supružnicima, a u stanu je zatečen i 24-godišnjak, njihov sin, za kojeg se osnovano sumnja da je počinio dvostruko ubojstvo.

Tijela su pronađena oko jedan sat nakon ponoći u prizemnom stanu, a na mjesto događaja izišli su istražni sudac Županijskog suda u Rijeci Valentin Ivanetić, zamjenica županijskoga državnog odvjetnika u Rijeci Ikonija Bogetić-Levnajić i sudski vještak Valter Stemberg.

Sin je sproveden i pod kriminalističkom je istragom. Na riječkom Zavodu za sudsku medicinu danas će se obaviti obdukcija tijela i utvrditi način počinjenja ubojstva, a policija za sada sumnja da je ono počinjeno nožem i tupim tvrdim predmetom.

Ako se potvrde osnove sumnje da je 24-godišnjak počinio dvostruko ubojstvo, bit će sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene