Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije djevojke stabilno, treća kritično

Mladiću koji je pregazio tri maloljetnice mjesec dana istražnog zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetgodišnji vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Slavonskom Brodu, u kojoj su teško ozlijeđene tri maloljetnice, danas je priveden pred istražnog suca.

Mladi vozač, koji je prekjučer u Slavonskom Brodu na pješačkoj stazi BMW-om naletio na tri srednjoškolke i teško ih ozlijedio, ispitan je danas u slavonsko-brodskom Županijskom državnom odvjetništvu te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor. Istražni zatvor određen je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Mladić dosad nije osuđivan, no imao je više prometnih prekršaja zbog kojih je prijavljivan.

Na Odjelu intenzivnog liječenja u slavonskobrodskoj Općoj bolnici, gdje se liječe tri stradale petnaestogodišnjakinje, doznaje se da se kod dvije djevojke stanje postupno stabiliziralo i bolje je, no i dalje zahtijeva mjere intenzivnog nadzora i liječenja te svakodnevni kirurški tretman u operacijskoj sali.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen

>> Još uvijek u životnoj opasnosti: Tri učenice spašavalo osam kirurga

Mladić je noć proveo u pritvoru. Stanje treće djevojke i dalje je vrlo kritično i nestabilno. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 18,57 sati u ulici I. Cankara, kada je 19-godišnji mladić iz Slavonskog Broda "BMW"-om naletio na 3 djevojke, dvije 15-godišnjakinje i jednu 16-godišnjakinju, koje su hodale nogostupom. Sve tri su zadobile teške ozljede opasne po život, te su vozilima Hitne pomoći prevezene u slavonskobrodsku Opću bolnicu "dr. J. Benčević".

Podsjetimo, nesreća se dogodila u četvrtak predvečer kada je 20-godišnji mladić izgubio nadzor nad svojim BMW-om te je izletio s kolnika i udario u učenike na pločniku koji su se vraćali iz škole.

Zbog neprilagođene brzine vozač je automobilom udario i u obližnju kuću te je iščupao i jedan bor. Dodajmo kako je BMW kojim je upravljao imao 110 kilovata, dok je s obzirom na godine prema zakonu smio upravljati vozilom snage do makismalnih 84 kilovata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene