Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Marić će odgovarati za nesreću svog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatiji hrvatski zaštitar Zlatko Marić prekršajno će odgovarati zbog nesreće svog sina Kristijana. Prekršio je zakon darujući mu automobil koji zbog jačine motora prema hrvatskim zakonima ne smije voziti.

Nije Zlatko Marić jedini koji je svojem djetetu poklonio takav automobil. Takvi su mnogi dubokog džepa, a sankcije su s obzirom na imovinu tajkuna, smiješne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

Može li se niskim novčanim kaznama zaustaviti bogate roditelje da svojoj djeci daruju strojeve za ubijanje? 

Neki smatraju kako je naš zakon o sigurnosti prometa na cestama prestrog, no vrlo je jasan. Mladi vozači ne smiju voziti jake automobile.

Moraju imati pratnju u noćnim satima, a nitko ne smije piti. Unatoč tome u odnosu na prošlu godinu broj prometnih nesreća je u porastu . 

U samo šest mjeseci ove godine čak 1600 nesreća izazvali su mladi vozači. Isto toliko alkoholizirani. U odnosu na prošlu godinu broj nesreća iz kategorije mladih i alkoholiziranih porastao je za čak 14 posto. 

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene