Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Majka pokušala prekinuti tučnjavu sinova pa teško stradala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U fizičkom obračunu zbog novca dvojica sinova zadobila su lakše tjelesne ozljede, dok je deblji kraj izvukla 61-godišnja majka koja je teže ozlijeđena dok je pokašavala spriječiti tučnjavu svoje djece u Kninu, izvijestila je danas policija.

Zbog sukoba oko novca, 30-godišnjak je 11. ožujka u popodnevnim satima u Kninu u obiteljskoj kući, verbalno i tjelesno napao svoju majku. Kako bi pomogao majci, u sukob se umiješao i 34-godišnjak.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

>> Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali Poštu na Trešnjevci

Pokušavajući spriječiti tučnjavu među sinovima, majka je zadobila teške tjelesne ozlijede. U tučnjavi su i sinovi su zadobili lakše tjelesne ozlijede.

Kninska policija sinove sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda majci, te za međusobno nanošenje lakših tjelesnih ozljeda,

Protiv njih će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu. (Hina)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene