Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liječnik 500 metara putovao sat vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od dviju osoba teško ozlijeđenih u jučerašnjem sudaru u centru zagorskog mjesta Bedekovčina sat je vremena čekala na liječničku pomoć iako je zdravstvena ustanova od mjesta nesreće udaljena samo oko 500 metara.

Vozač Hitne pomoći je iz Zaboka stigao za pola sata, a tada je još morao otići po liječnicu u Bedekovčinu, piše Jutarnji.hr.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

S obzirom na to da nije mogao proći Ulicom Antuna Mihanovića nego je morao ići obilazno, unesrećeni su čekali još petnaestak minuta na dolazak liječnika.

Vozilo Hitne je s liječnicom i medicinskom sestrom napustilo mjesto nesreće s jednom unesrećenom osobom, dok su drugu ostavili u autu, iako se gušio u krvi.

Njega je kasnije prevezla druga hitna. Večernji pak piše kako je prošli tjedan kod sudara u tunelu Ledenik vozilo Hitne pomoći iz najbližeg mjesta Lovinac stajalo parkirano ispred restorana Braja kraj Svetog Roka.

Navodno liječnik Vlatko Duvnjak svaki dan ondje provede po nekoliko sati

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene