Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijednost nekoliko stotina tisuća kuna

Lažni policajci s rotirkom na Škodi ukrali vrijedan nakit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica lažnih policajaca jučer su u Vrbovcu zaustavili i opljačkli zaposlenika jedne đurđevačke zlatarnice koji je u automobilu imao nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Prema službenom policijskom priopćenju lažni policijski trojac zaustavio je 43-godišnjaka dok je Bjelovarskom cestom vozio VW polo zagrebačkih registracija. Potom su ga svladali i ukrali zlatni nakit koji je prevozio u automobilu.

Neslužbeno se doznaje da su lažni policajci vozača presreli u škodi feliciji koja je na krovu imala upaljeno rotirajuće svjetlo. Iako su bili u civilu, razbojnici su prišli zaustavljenom automobilu i predstavili se kao policijski službenici. Nakon lažne provjere dokumenata 43-godišnjaku su zavezali ruke i pobjegli s vrijednim plijenom.

 

Pročitajte i ovo Đurđevac, deve u zoološkom vrtu - 1 nova prinova Zoološki vrt u Đurđevcu dobio još jednu atrakciju, pogledajte o kome je riječ Ilustracija ŽRTVE PRIJEVARE Policija upozorava: Nemojte davati novac našim "kolegama", mi ovako ne radimo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene