Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija dovršila istragu

Krvavi obračun u centru Zagreba: Mladiću prišao sleđa i izbo ga nožem, sada je uhvaćen

Hitna pomoć, ilustracija
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Ronald Gorsic/Cropix
26-godišnjak je u Draškovićevoj ulici prišao mladiću (21) sleđa s namjerom da ga usmrti, te mu nožem nanio više ubodnih rana. U Kliničkom bolničkom centru Zagreb utvrđeno je da je 21-godišnjak lakše ozlijeđen.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje da je 9. prosinca u Draškovićevoj ulici pokušao ubiti 21-godišnjaka.

Tijekom verbalnog i fizičkog sukoba u kojemu je u subotu, 9. prosinca oko 4.30 sati sudjelovalo više osoba, među kojima je bio i oštećeni 21-godišnjak, osumnjičeni 26-godišnjak prišao mu je s leđa, s namjerom da ga usmrti, te mu nožem nanio više ubodnih rana.

Pročitajte i ovo Damir Pervan, prijatelj PRIJATELJ UBIO PRIJATELJA Policija potvrdila, Bjelovarčanin pregažen zbog osvete, mještani zgroženi: "Bili su kao prst i nokat, to je meni nezamislivo"

Ozlijeđenom 21-godišnjaku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je 26-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene