Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 kolona je i zastoj od naplate Lučko do čvora Donja Zdenčina u smjeru Karlovca.


Ako imate snimke ili fotografije prometnih gužžvi i kolona, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Na 98 kilometru autoceste A1, kod tunela Mala kapela dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta, kako su rekli za Dnevnik.hr u OKC-u PU karlovačke.

Vezani članci Prometna nesreća u Dubravi Nakon bizarne nesreće u Dubravi kaznu će dobiti i vlasnici nepropisno parkiranih auta, a mogli bi imati i dodatni problem Prometna nesreća kod Knina - 1 Objavljeni detalji strašne nesreće kod Knina: Zaustavio se na cesti zbog kvara, na njega naletio drugi automobil. Na mjestu poginula dvojica mladića

Uslijed nesreće došlo je do zastoja i kolone od naplate Lučku do čvora Donja Zdenčina u smjeru Karovca, ali sada kako kažu u OKC-u, promet teče neometano.

U slijetanju s ceste poginuo vozač automobila

Pojačan je promet na cestama prema moru, osobito na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, A2 Zagreb-Macelj te zagrebačkoj obilaznici (A3).

Povremeni zastoji mogući su na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na izlazu Oštrovica, na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Rijeka-Novi Vinodolski, Zadar-Šibenik i Split-Makarska u blizinama turističkih središta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook