Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Materijalna šteta

Kolona zbog prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće na autocesti A1 kolona je i zastoj od naplate Lučko do čvora Donja Zdenčina u smjeru Karlovca.

Ako imate snimke ili fotografije prometnih gužžvi i kolona, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Na 98 kilometru autoceste A1, kod tunela Mala kapela dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta, kako su rekli za Dnevnik.hr u OKC-u PU karlovačke.

Uslijed nesreće došlo je do zastoja i kolone od naplate Lučku do čvora Donja Zdenčina u smjeru Karovca, ali sada kako kažu u OKC-u, promet teče neometano.

U slijetanju s ceste poginuo vozač automobila

Pojačan je promet na cestama prema moru, osobito na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, A2 Zagreb-Macelj te zagrebačkoj obilaznici (A3).

Povremeni zastoji mogući su na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na izlazu Oštrovica, na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Rijeka-Novi Vinodolski, Zadar-Šibenik i Split-Makarska u blizinama turističkih središta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene